Γελοίους χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τους ισχυρισμούς Θεοδωράκη ότι ο ίδιος έδωσε εντολή σε Ψαριανό και Αμυρά να φύγουν από το Ποτάμι.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι καλό είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης να μην χάνει την αξιοπρέπειά του και να μην αδικεί τον εαυτό του με μεθόδους εντός Ποταμιού, που θυμίζουν την περίοδο Βαρουφάκη (σ.σ. όταν ο τέως υπουργός Οικονομικών έλεγε ότι ηχογραφεί τους πάντες στις συνεδριάσεις του Eurogroup) και δεν είναι σε καμία περίπτωση το νέο στην πολιτική.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε ότι με τις τρεις ψήφους των βουλευτών του Ποταμιού πέρασε η Συμφωνία των Πρεσπών και κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να ξεκαθαρίσει αν και πότε συμφώνησε με την κυβέρνηση να ψηφίσει τις «Πρέσπες», όταν ακόμα ήταν εντός του Κινήματος Αλλαγής.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις