Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Για την 1η Σεπτεμβρίου διεκόπη η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ελλάδα

Για την 1η Σεπτεμβρίου διέκοψε το δικαστήριο του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.

Yπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους περίπου ένα μήνα μετά από απόφαση του ΜΟΔ.

Ο γνωστός ηθοποιός δικάζεται για μία πράξη βιασμού και δύο απόπειρες.

Όπως έχει δηλώσει ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο ηθοποιός δεν προτίθεται να κάνει δηλώσεις. Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι η κοινή γνώμη μπορεί να παραπλανηθεί όταν είναι παραπληροφορημένη για μια υπόθεση.

Φραστική επίθεση από έναν άνδρα δέχθηκε χθες την Πέμπτη ο Πέτρος Φιλιππίδης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπου συνεχίζεται η δίκη του.

Ο ηθοποιός έφτασε στο δικαστήριο στις 8.30 το πρωί, συνοδευόμενος από αστυνομικούς και χωρίς να φορά χειροπέδες.

Την ώρα που έμπαινε στο δικαστήριο, τον προσέγγισε ένας άνδρας και του είπε «αυτό που έκανες στη γυναίκα μην τολμήσεις να το ξανακάνεις αληταρά! Μεγαλώνουμε παιδιά κι εμείς!» Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν αντέδρασε στα όσα του φώναξε ο άνδρας και μπήκε στο κτίριο μαζί με τους συνηγόρους του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Φόρτωση άρθρων...