Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Γιάννενα: 69χρονος σκότωσε την 79χρονη σύζυγό του έπειτα από τσακωμό

Σοκ έχει προκαλέσει στα Γιάννενα η νέα γυναικοκτονία. Ένας 69χρονος σκότωσε την 79χρονη σύζυγό του έπειτα από τσακωμό.

Την Κυριακή αργά το βράδυ ένας άνδρας ελληνικής καταγωγής σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου της 79χρονης Αμερικανίδας γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.


Ο δράστης είπε πως έγινε ένας καβγάς και την ξυλοκόπησε, αλλά όπως υποστήριξε, δεν είχε πρόθεση να την σκοτώσει, σύμφωνα με το ipeirotika.gr.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει: 

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυση στην αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταθέτει ο Δασκαλάκης - Την κατηγορεί για ψευδή κατάθεση

Με την εξέταση της Δήμητρας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε λυγμούς όταν...

Φόρτωση άρθρων...