Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γιατροί πιάστηκαν στα χέρια εν ώρα υπηρεσίας στο νοσοκομείο της Άρτας

Ελλάδα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας με πρωταγωνιστές δύο γιατρούς του νοσηλευτικού ιδρύματος. Εν ώρα υπηρεσίας φέρεται να αποφάσισαν να λύσουν προσωπικές διαφορές με αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ τους.

Μάλιστα από το γραφείο όπου ξεκίνησε ο καβγάς, ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε σε διάδρομο του νοσηλευτικού ιδρύματος με μάρτυρες άλλους εργαζομένους, ασθενείς και συνοδούς.

Στο νοσοκομείο κλήθηκε η αστυνομία, όμως κανένας από τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους δεν προχώρησε σε μήνυση, σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η αιτία του καβγά δεν σχετίζεται με τη δουλειά τους και το εργασιακό περιβάλλον, ωστόσο ο ένας εκ των δύο, φέρεται να δημιουργεί συχνά εντάσεις στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Πισπιρίγκου: Δικαιωμένος αισθάνεται μετά την καταδίκη της ο Μάνος Δασκαλάκης

Δικαιωμένος δηλώνει μέσω των δικηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης της Ρούλας Πισπιρίγκου που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της πρωτότοκ...

Φόρτωση άρθρων...