Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: Διαρρήκτες φίμωσαν 50χρονη και την έκλεψαν -Την βρήκαν δεμένη τα ανήλικα παιδιά της

Ελλάδα

Στιγμές τρόμου έζησε μία 50χρονη γυναίκα στη Γλυφάδα, όταν δύο διαρρήκτες εισέβαλαν το σπίτι της με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν την γυναίκα, αφού πρώτα τους είχε υποδείξει που έκρυβε χρηματοκιβώτιο με τιμαλφή και οικογενειακά κειμήλια άγνωστης αξίας. 

Την γυναίκα εντόπισαν τα δυο ανήλικα παιδιά της, όταν αυτά επέστρεψαν από το σχολείο.

Οι κακοποιοί κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα δεύτερου ορόφου που διαμένει η 50χρονη με τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά, το πρωί της Παρασκευής. Την ώρα εκείνη ο σύζυγος βρισκόταν στην δουλειά και τα παιδιά στο σχολείο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 50χρονη, στις 8:20 το πρωί άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στον δεύτερο όροφο για να πετάξει τα σκουπίδια.

Τότε οι δυο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με μαχαίρια στα χέρια, την ακινητοποίησαν, την τραυμάτισαν στους πήχεις των χεριών της και την οδήγησαν στο υπνοδωμάτιό της.

Εκεί ανάγκασαν τη γυναίκα να ανοίξει όλα τα συρτάρια καθώς και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα και το πόσο των 1.000 ευρώ περίπου.

Μετά της έδεσαν χέρια και πόδια με ταινία, την φίμωσαν και είκοσι λεπτά μετά την εισβολή τους, στις 8:40 αποχώρησαν.

Η 50χρονη παρέμεινε σε αυτή την κατάσταση μέχρι που στις 12.45 επέστρεψαν στο σπίτι τα ανήλικα παιδιά της τα οποία την απελευθέρωσαν και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Τις έρευνες έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Συνελήφθησαν 25 άτομα για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε αστικά λεωφορεία

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πάτρα, έπειτα από τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης. Ομάδα νεαρών βγήκε έξω από...

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...