Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στα Λαδάδικα

Σε δύο συλλήψεις, ενός 45χρονου και ενός 27χρονου, προχώρησαν αστυνομικοί για το αιματηρό επεισόδιο που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στα Λαδάδικα, στη συμβολή των οδών Παγγαίου και Πίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού πρόκλησης σωματικών βλαβών που έλαβε χώρα πριν από δύο ημέρες, οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη δύο ατόμων, αλλά και στην ταυτοποίηση των στοιχείων ακόμη ενός εμπλεκόμενου.

Πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπό και  27χρονο Έλληνα (συλληφθέντες), καθώς και 35χρονο Έλληνα (ταυτοποιημένα στοιχεία), σε βάρος των οποίων αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν σχετική δικογραφία.

Το αιματηρό επεισόδιο

Το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου έλαβε χώρα το αιματηρό περιστατικό. Ο 45χρονος τραυμάτισε τον 27χρονο στο δεξί πόδι με όπλο.

Αμέσως μετά ο 27χρονος και ο 35χρονος με χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν στον 45χρονο σωματικές βλάβες, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος δύο ατόμων που προσπάθησαν να εμποδίσουν την επίθεση σε βάρος του 45χρονου.

Ο 45χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Επίσης, νοσηλεύεται και ο 27χρονος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ώρα της απόφασης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα η ετυμηγορία για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Η ώρα της πρώτης κρίσης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε. Η 35χρονη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου 2022, θα ακ...

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Βελόπουλος για ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικό λάθος η πρόταση δυσπιστίας – Συσπειρώσατε την Ν.Δ.

Αιχμές κατά της Kυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην ομιλία του στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότ...

Φόρτωση άρθρων...