Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση – Τι είπε για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία

Την πρώτη της κατάθεση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και του δράστη, έδωσε την Πέμπτη η Δέσποινα Καρνέση.

Η Δέσποινα Καρνέση περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών τα όσα συνέβησαν εκείνη την Δευτέρα που ο 76χρονος Αιγύπτιος εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας και άρχισε να παίρνει ζωές, χωρίς ωστόσο να δώσει με τα λεγόμενα της κάποια νέα διάσταση στην υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Από την κατάθεση της γυναίκας δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να ήταν άγνωστο στους αστυνομικούς ούτε όσον αφορά στα όσα έγιναν στα γραφεία της εταιρείας, ούτε όσον αφορά στις σχέσεις που είχε ο δράστης με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας.

«Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου» φέρεται να είπε κάποια στιγμή η Δέσποινα Καρνέση στους αστυνομικούς.

Οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του 76χρονου δράστη καθώς είναι πιθανό να προκύψουν νέα στοιχεία που να ρίξουν περισσότερο φως στις σκιώδεις γωνίες της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας, μετά από απόφαση της 3ης Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώ...

Φόρτωση άρθρων...