Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε στην Αστυνομία (Photos)

Μία ακόμα ανθρωποκτονία διαπράχθηκε νωρίς το πρωί. Ένας 51χρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η δολοφονία έγινε στην οδό Βορείου Ηπείρου, στις 6:30 το πρωί και ο δράστης αφού σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Ο 66χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός. Ο 51χρονος κατάφερε τρεις μαχαιριές στον 66χρονο. 

Ο 51χρονος περίμενε τον 66χρονο έξω από το χρωματοπωλείο, το οποίο ανήκε στη μητέρα του και εκεί εργαζόταν το θύμα. Αφού τον σκότωσε πήγε και παραδόθηκε στην Αστυνομία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ακόμα δεν γνωρίζει πως ο γιος της είναι ο δράστης του φονικού, καθώς νομίζει ότι βρίσκεται στη Δανία.

 Ο 51χρονος περίμενε τον 66χρονο έξω από το χρωματοπωλείο, το οποίο ανήκε στη μητέρα του και εκεί εργαζόταν το θύμα. Αφού τον σκότωσε πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. 
 Ο 51χρονος περίμενε τον 66χρονο έξω από το χρωματοπωλείο, το οποίο ανήκε στη μητέρα του και εκεί εργαζόταν το θύμα. Αφού τον σκότωσε πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τήλος: Το Λιμενικό διέσωσε 24 μετανάστες από βραχώδες σημείο απέναντι από παραλία του νησιού - Ενας νεκρός

Από βραχώδες σημείο της Τήλου απέναντι από την παραλιακή περιοχή Δεσπότη Νερό περισυνέλεξε το Λιμενικό 24 μετανάστες, έπειτα από ενημέρωση που έλαβε και κατόπιν επιχείρησης εντοπισ...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Επιφάνειος, Επιφάνιος, Επιφανία Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Τεό, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα Θωμάς, Τομ, Θωμαή

Φόρτωση άρθρων...