Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Χαλκίδα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου

Ελλάδα

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση θανάτου γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στη μέση του δρόμου στην Χαλκίδα. Στις 2:40 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν διερχόμενος εντόπισε την άτυχη γυναίκα.

Πρόκειται για 72χρονη, η οποία κείτονταν νεκρή και αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου έξω από την ΔΕΗ Χαλκίδας στη περιοχή Δύο Δέντρα, σύμφωνα  όσα αναφέρει το eviazoom. Ασθενοφόρο στη συνέχεια την μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. 

Σύμφωνα με κάποια ευρήματα, ένα πιθανό σενάριο, φέρεται να είναι ότι παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από όχημα και o οδηγός να την εγκατέλειψε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας ναι μεν βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα και το ερώτημα για τα αίτια του θανάτου της παραμένει αναπάντητο και ενώ έχουν περάσει αρκετές ώρες μετά το τραγικό περιστατικό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Φόρτωση άρθρων...