Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της 48χρονης στην Πολίχνη στη Θεσσαλονίκη από τον 49χρονο συζυγό της. 

Ο συζυγοκτόνος, ο οποίος πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του με βίαιο τρόπο, μαχαιρώνοντάς την 23 φορές, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας και το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Όπως προκύπτει από την νεκροψία-νεκροτομή, ο δράστης μαχαίρωσε την 48χρονη στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει φρικτό θάνατο, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου ομολόγησε τη γυναικοκτονία και παραδόθηκε. Η γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους.

Στον εισαγγελέα ο 49χρονος – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 49χρονος που δολοφόνησε με 23 μαχαιριές τη 48χρονη σύζυγό του στην Πολίχνη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 49χρονος Αρμένιος πέρασε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ο 49χρονος βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα, η οποία του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Κατά την άφιξή του αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και μπήκε αμέσως στο κτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίζεται πως προέβη στην ειδεχθή αυτή πράξη καθώς πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν και το  κυνηγετικό μαχαίρι.

Ο 49χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και έπειτα από το έγκλημα ο καθ’ομολογίαν δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας το στυγερό έγκλημα.

Συγκεκριμένα, μετά την δολοφονία της γυναίκας του πήγε μόνος του, στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τους είπε, «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου».

Ο 49χρονος ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους, σύμφωνα με το MEGA, .

Ο γιος του 49χρονου είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική

Παράλληλα, έρχονται στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τον 49χρονο δράστη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος γιος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική, καθώς λόγω της συμπεριφοράς του τα πράγματα είχαν φτάσει στο απροχώρητο για την οικογένεια.

Ειδικότερα, το 2020 ο Αρμένιος φερόμενος ως δράστης νοσηλεύτηκε δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, την πρώτη έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας και τη δεύτερη όταν ο ίδιος του ο γιος ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του πατέρα του.

Ο 49χρονος καθόταν στο ψυχιατρείο όσο διάστημα χρειαζόταν για να γίνει καλά, αλλά στη συνέχεια έφευγε ακολουθώντας κάποια φαρμακευτική αγωγή από τους ψυχιάτρους, πράγμα το οποίο δεν έκανε σύμφωνα με ανθρώπους που βρισκόταν σε επαφή.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγκλημα στο Μενίδι: Κυνικός και αποφασισμένος ο δολοφόνος – Έσφαξε την 40χρονη με δέκα μαχαιριές

Στον εισαγγελέα οδηγείται το πρωί της Παρασκευής (17.5.2024) ο 50χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του το πρωί της Πέμπτης στο Μενίδι. Η 40χρονη ...

Φόρτωση άρθρων...