Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Ζηλοφθονία η γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Τη σκότωσα γιατί έκανε σχέση με άλλον», ομολόγησε ο 71χρονος

Ελλάδα

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα. Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης μητέρας στη Σαλαμίνα, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της, υποστηρίζοντας πως το έκανε γιατί ανακάλυψε πως τον απατούσε. 

«Ναι τη σκότωσα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν, ο 71χρονος αφού εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς, οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά. 

«Τη σκότωσα γιατί πριν από τρεις ημέρες ανακάλυψα ότι με απατούσε. Πήγα στο σπίτι και την βρήκα με άλλον άντρα και για αυτό την χτύπησα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε», είπε στους αστυνομικούς.

Αφού την δολοφόνησε, φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «γύριζα όλη την ημέρα, πήγα σε μία καφετέρια στο Κερατσίνι. Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω με το ίδιο όπλο ή να παραδοθώ, μέχρι που με βρήκατε».

Πώς συνελήφθη ο 71χρονος

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης γυναίκας, η οποία δολοφονήθηκε το πρωί στη Σαλαμίνα.

O ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα συνελήφθη στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε πάρει από την 43χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μέσα στο όχημα και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Εντοπίστηκε και το όπλο με το οποίο σκότωσε τη γυναίκα.

Ο δράστης της άγριας γυναικοκτονίας συνελήφθη στο αυτοκίνητο της γυναίκας, έχοντας στην κατοχή του την καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη 43χρονη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 71χρονος δεν είχε δηλωμένη την καραμπίνα, ενώ φέρεται να μην είχε άδεια οπλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Μega, ο 71χρονος εντοπίστηκε από το «στίγμα» του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο είχε στην κατοχή του. Από το κινητό του και μέσω της επικοινωνίας που υπήρξε με τον πάροχο που είχε τη σύνδεσή του, οι Αρχές κατάφεραν να βρουν το στίγμα του και την κεραία που χτυπούσε το τηλέφωνό του.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο 71χρονος ζήλευε το θύμα. Όπως είχε εκμυστηρευθεί σε οικείο του πρόσωπο πριν από λίγο καιρό, πίστευε ότι η 43χρονη είχε δεσμούς και με άλλους άνδρες.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της, ενώ όπως έγινε γνωστό, είχε καταφύγει στο πατρικό της γιατί φοβόταν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχεται κύμα ζέστης τις επόμενες ημέρες - Μέχρι και 35 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος

Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία στη χώρα μας σημαντικά ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές τους 30 και 35 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων η αλλαγ...

Φόρτωση άρθρων...