Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 60χρονος δράστης

Ελλάδα

Στις φυλακές οδηγείται ο 60χρονος δράστης του άγριου φονικού με θύμα την 56χρονη Γεωργία, που διαπράχτηκε την περασμένη Κυριακή στο Ρέθυμνο. 

Ο 60χρονος έφθασε και σήμερα στα Δικαστήρια παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.

Στην απολογία του ο 60χρονος επανέλαβε ότι η 56χρονη τού επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο.

Εκείνος θόλωσε και έγινε το κακό. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα», φέρεται να είπε συγκεκριμένα. Όπως είπε, μετά τον γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε έπειτα από δεκαέξι ημέρες.

Την ίδια ώρα τόνισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να της κάνει κακό και ευχήθηκε να ήταν αυτός στη θέση της.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Αγυιάς.

Τρία φονικά τραύματα στο λαιμό

Από τα στοιχεία που προκύπτουν από τη νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό.

Η γυναίκα φέρει τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί, καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων του ζευγαριού, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε απεργιακό «πυρετό» η χώρα την Τετάρτη: Ποιοι θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις

Σε «απεργιακό κλοιό» θα βρεθεί η χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ). Στην απεργία που έχει ...

Καλαμαριά: 54χρονος «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι με όμηρο τη σύντροφό του, την οποία πριν είχε χτυπήσει

Ένας 54χρονος «ταμπουρώθηκε» στο διαμέρισμά του κρατώντας σε καθεστώς ομηρίας την 52χρονη σύντροφό του, όταν μετά από καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα τη γ...

Φόρτωση άρθρων...