Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τι είπε στην απολογία του ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης

Ελλάδα

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου μεταφέρθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι, ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της νέας γυναικοκτονίας.

Για λόγους ασφαλείας, ο 60χρονος που δολοφόνησε την σύζυγό του με μαχαίρι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα από το υπόγειο του κτιρίου, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Ο 60χρονος φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του πως ήταν 42χρονια ζευγάρι με την σύζυγό του -από τότε που εκείνος ήταν 18 και εκείνη 16- και πως ποτέ δεν χειροδίκησε εναντίον της.

«Με κατεδάφισε» ήταν η πρώτη λέξη που είπε στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο δράστης, το θύμα εγκατέλειψε την συζυγική εστία τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο και όταν επέστρεφε, εκείνος πάντα την δεχόταν πίσω. Μάλιστα, δεν τέθηκε θέμα διαζυγίου.

Όπως ισχυρίστηκε, χθες το πρωί υπήρξε μια έντονη διένεξη στην κουζίνα, με το θύμα να του επιτίθεται λεκτικά και σωματικά με αποτέλεσμα εκείνος να θολώσει, να αρπάξει ένα μαχαίρι και να το στρέψει εναντίον της. Έπειτα όπως είπε δεν θυμάται τι συνέβη.

Στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι μαζί με το φονικό μαχαίρι, μετέβη στην οικία του αδελφού και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. O αδελφός του ενημέρωσε τον μεγάλο του γιό και του είπε να πάει στο πατρικό του σπίτι.

Ο 60χρονος ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, κατά την διάρκεια της κράτησης του αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στα κρατητήρια.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Η κηδεία του θύματος θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα αύριο, Τρίτη 2 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν κινητά, ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε τα ξημερώματα η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δυο αστυνομικών σκύλων. Κατά τη διά...

Φόρτωση άρθρων...