Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: H 38χρονη αρνείται ότι πέταξε βιτριόλι στον 36χρονο σύζυγό της, ήταν καθαριστικό υποστηρίζει

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η 38χρονη μετά από τρεις ημέρες παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης και ενώ κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του συζύγου της καθώς του επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

«Καμία σχέση με βιτριόλι» δεν είχε το καυστικό υγρό που πέταξε η 38χρονη γυναίκα στον εν διαστάσει σύζυγό της, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, μετά την παράδοση της 38χρονης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της 38χρονης, «η παράδοση είχε προγραμματιστεί. Χθες εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Εννοείται ότι είχαμε ενημερώσει τις Αρχές ότι θα παραδοθεί».

«Το μόνο που μας έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί πάντως αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα», ανέφερε ακόμη ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «από αυτό που μας είπε, μιλάμε για μία ελάχιστη ποσότητα (σημ. καυστικού υγρού). Είναι ένα καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί. Ένα καθαριστικό είναι και τίποτα παραπάνω».

Παράλληλα, ο δικηγόρος έκανε λόγο για «μία κακοποιημένη γυναίκα. Από τα λεγόμενά της, έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από το σύζυγό της. Μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο… Δυστυχώς δεν θέλω ακόμα να το πω γιατί ακόμα δεν έχει (…) θα το αναφέρει η ίδια, είναι κάτι πάντως πάρα πολύ σοβαρό».

«Δεν ξέρω πραγματικά τι ζημιά έχει προκληθεί. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι μιλάμε για ένα καθαριστικό. Καταρχάς αυτό νομίζω ότι θα αποδειχθεί. Θα γίνει έλεγχος του υγρού και θα φανούν (…) Θα φανεί δηλαδή περί τίνος πρόκειται», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός που έβγαζε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Με την ποινή της κάθειρξης των επτά ετών και οκτώ μηνών «έφυγε» από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ένας 45χρονος αστυνομικός, o οποίος κατηγορείται για υπόθεση διακίνησης παράτυπων μετ...

Φόρτωση άρθρων...