Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Η έδρα της Ζακύνθου ξανά στην ΝΔ με πανηγυρική επανεκλογή Δ. Ακτύπη – Συντριβή για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ελλάδα

Μία ιστορική νίκη για δεύτερη φορά μετά το 2019 σημειώνει η Νέα Δημοκρατία για την μονοεδρική της Ζακύνθου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγράφεται μεγάλη συντριβή δεδομένου ότι όχι μόνο δεν αύξησε τα ποσοστά του αλλά αντιθέτως τα μείωσε  

Το ΠΑΣΟΚ-Κινημα Αλλαγης φαίνεται να πιάνει τον προεκλογικό του στόχο που ήταν να αυξήσει τα ποσοστά του σε διψήφιο αριθμό, ενώ ικανοποίηση φέρνει το εκλογικό αποτέλεσμα για το ΚΚΕ που διατηρεί την τριτη θέση στην μονοεδρική της Ζακύνθου.

καρτα

Διονύσης Ακτύπης: «Ήμασταν μια αξιόπιστη δύναμη. Είμαστε η παράταξη που είχε κυβερνητικό, υλοποιήσιμο  πρόγραμμα και δεν ήταν αχταρμάς με κυβερνήσεις συνεργασιών»

« Ευχαριστώ εσάς , ευχαριστώ όλους τους ζακυνθινούς για τη στήριξη τους και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν να είμαι στο τιμόνι και δεύτερη τετραετία.

Πραγματικά αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί 4 χρόνια έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια και θεωρώ ότι οι ζακυνθινοί βλέποντας το , εμπιστεύτηκαν στο πρόσωπο μου αυτά που αναλύσαμε.

Ήμασταν μια αξιόπιστη δύναμη. Είμαστε η παράταξη που είχε κυβερνητικό, υλοποιήσιμο  πρόγραμμα και δεν ήταν αχταρμάς με κυβερνήσεις συνεργασιών.

Ο σοφός ελληνικός λαός έδωσε αυτή τη τεράστια νίκη και μάλιστα ένα βήμα πριν την αυτοδυναμία.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, οι ζακυνθινοί είδαν πράγματα. Ασχολήθηκα και με την καθημερινότητα και με άλλα ζητήματα. Όλο το προηγούμενο  διάστημα έγιναν μικρά, μεσαία, μεγάλα έργα  και πολύ μεγαλύτερα θα γίνουν την τετραετία που έρχεται.

Μόνο κάποιοι για μικροπολιτικές σκοπιμότητες έλεγαν ότι δεν τα βλέπουν. Όμως τα έβλεπαν οι ζακυνθινοί και είπαν ότι «αξίζει να του δώσουμε μια δεύτερη τετραετία, να υλοποιήσει το όραμα του». Έτσι έκριναν και αυτό έπραξαν.

Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου τον Νίκο Πέττα και την Μαρία Λιβέρη. Έδωσαν μαζί μου αγώνα και συνεισέφεραν στη μεγάλη νίκη.

Ταυτόχρονα θέλω να ευχαριστήσω τη  Χριστίνα Τετράδη και τον Τάσο Καλόφωνο, που μαζί το 2019 επιτύχαμε την πρώτη νίκη. Τώρα έχουμε μια πιο ευρεία νίκη.

Ταυτόχρονα ευχαριστώ τους συνεργάτης μου, που 40 ημέρες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό.

Επίσης ευχαριστώ  τη νομαρχιακή της ΝΔ, τη νεολαία , την ΟΝΝΕΔ, που πάντα είναι κοντά μας ενεργή και έδωσε τη δική της μάχη για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα»

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Χανιά: Διασώθηκε τουρίστρια που τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα σε φαράγγι και δεν μπορούσε να περπατήσει

Μια 26χρονη Καναδή κάλεσε σε βοήθεια το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι στο φαράγγι Αυλάκι, κοντά στη μονή Γουβερνέτου, στα Χανιά της Κρήτης. Σύμφω...

Φόρτωση άρθρων...