Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Η κακοκαιρία Daniel «σφυροκοπά» ξανά την Αττική

Ελλάδα

Μεγάλες και σοβαρές είναι οι ζημιές που έχουν υποστεί οι δρόμοι σε αρκετά σημεία της Αττικής, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, η οποία αναμένεται να «χτυπήσει» ξανά σήμερα Πέμπτη (7.9.2023) την περιοχή ενώ οι κάτοικοι της επαρχίας μετρούν τις πληγές τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις.

Πολλοί δρόμοι της Αττικής, ακόμα και βασικές οδικές αρτηρίες του κέντρου της Αθήνας, πλημμύρισαν χθες λόγω της κακοκαιρίας Daniel και τα προβλήματα παραμένουν έντονα και σήμερα. Σε Καλλιθέα, Μοσχάτο και Μεταξουργείο έχουν πλημμυρίσει αποθήκες και επιχειρήσεις ενώ έχει πέσει η άσφαλτος σε πολλά στενά.

Ειδικότερα, στο Μοσχάτο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Πύργου από την οδό Πειραιώς μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης, αφού στο δρόμο έχουν σχηματιστεί μεγάλες λακκούβες και η άσφαλτος έχει ανοίξει από τη νεροποντή.

Μάλιστα, ένα τουριστικό λεωφορείο και ένα αυτοκίνητο έχουν εγκλωβιστεί εκεί και γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα οχήματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες απόψε – Πώς θα κινηθούν τα φαινόμενα (χάρτες)

Οι βροχές και οι καταιγίδες αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα Παρασκευή σε μεγάλο μέρος της χώρας, με έμφαση κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα. Σύμφωνα με την κατηγοριοποίησ...

Νότια προάστια: Πρόστιμο – μαμούθ 21.140 ευρώ σε μοτοσυκλετιστή που πέρασε 12 φανάρια με «κόκκινο»

Κάθε ρεκόρ παραβατικότητας «έσπασε» μοτοσυκλετιστής, ο οποίος παραβίασε 12 φορές τον ερυθρό σηματοδότη, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα προκειμένου να ...

Φόρτωση άρθρων...