Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Η μάχη του σταυρού σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη - Ποιοι προηγούνται (ονόματα)

Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη η εκλογή δημάρχου θα κριθεί στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Στον Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης επανεκλέχτηκε από τον πρώτο γύρο.

Στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη προηγούνται σε σταυρούς ο Νίκος Αβραμίδης, ο Χρήστος Τεντόμας, ο Μανώλης Καλαμπόκας, η Αλεξία Έβερτ, ο Γιώργος Βουλγαράκης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Ελευθέριος Σκιαδάς, ο Ευγένιος Κολλάτος, ο Νικόλας Βαφειάδης, ο Βασίλης Αξιώτης και η Δανάη Μιχελάκου - Βορίδη.

Στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Δούκα, πρώτη είναι η Ρωξάνη Μπέη και ακολουθούν Γιώργος Αποστολόπουλος, Ιωάννα Γεννηματά, Μαρία Στρατηγάκη, Όλγα Δούρου, Χριστίνα Βασιλείου, Πόπη Γιαννοπούλου και Ζαχαρούλα Αγρόγιαννη - Μουκριώτου .

Στο ψηφοδέλτιο Κώστα Ζαχαριάδη, πρώτη είναι η Δέσποινα Αλεβυζάκη και ακολουθούν η Διάνα Βουτυράκου, Άννα Φιλίνη, Όλγα Μπαλαούρα, Δημήτρης Αγανίδης, Σάρρα Εσκενάζη, Άννα Ελεφάντη και Θεόδωρος Μαντάς

Δήμος Πειραιά

Η μάχη του σταυρού στον Δήμο Πειραιά συνεχίζεται. Στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη προηγούνται σε σταυρούς ο Παναγιώτης Ρέππας, η Χάρις Ζηλάκου, η Νανά Γλύκα, η Ασπασία Αλιγιζάκη, η Αντωνία Καρακατσάνη, ο Λεωνίδας Μανωλάκος, ο Γρηγόρης Καψοκόλης, ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο Δημήτρης Καρύδης, ο Δημήτρης Αράπης και ο Δημήτρης Βλαχάκος.

Στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Γαβρίλη, πρώτος είναι ο Δημήτρης Γκερλές και ακολουθούν ο Χρήστος Φωτιάδης, η Ευαγγελία Δρίτσα,  ο Κωνσταντίνος Δουζίνας και ο Παναγιώτης Βουτυράκος.

Στο ψηφοδέλτιο του Νικόλαου Αμπατιέλου, πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Κοτέας και ακολουθούν ο Βασίλης Οικονόμου, η Άννα Λεωτσάκου, η Ελισάβετ Ζαμπέτα, η Ουρανία Αβρανά και η Ιωάννα Δρίτσα.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Στη μάχη του σταυρού στη Θεσσαλονίκη, στο ψηφοδέλτιο Ζέρβα, με την ενσωμάτωση στο 79,66% στη δημοτική ενότητα Θεσσαλονίκης προηγούνται Χάρης Αηδονόπουλος, Σωκράτης Δημητριάδης, Μάκης Κυριζίδης, Κωνσταντίνος Ιακώβου, Μιχαήλ Κούπκας, Μηνάς Σαμαντζίδης, Νικόλαος Ζεϊμπέκης ενώ στη δημοτική ενότητα Τριανδρίας - στο 94,12% της ενσωμάτωσης -πρώτη σε σταυρούς είναι η Ιωάννα Σάρρου και ακολουθούν Αθανάσιος Παπαναστασίου και Άλκηστη Τόγια.

Στο ψηφοδέλτιο Αγγελούδη πρώτος σε σταυρούς είναι ο Σάκης Αρναούτογλου και ακολουθούν οι Βασίλης Γάκης, Παντελής Καζαντζίδης, Σπύρος Βούγιας και Πρόδρομος Νικηφορίδης ενώ στη δημοτική ενότητα Τριανδρίας πρώτος είναι ο Σαράντης Μονοπόρτης και ακολουθούν Στέφανος Αβραμίδης και Σταύρος Καλαϊτζίδης.

Στο ψηφοδέλτιο Πέγκα, πρώτος είναι ο Γιάννης Μπουτάρης και ακολουθούν οι Ελένη Χρυσίδου, Μιχάλης Τρεμόπουλος, Ελισάβετ Αλατσίδου και Ρία Καλφακάκου ενώ στη δημοτική ενότητα Τριανδρίας πρώτη είναι η Σίσυ Γρηγοριάδου, δεύτερη η Σοφία-Ελένη Παύλου (Νικοπούλου) και τρίτη η Σοφία Συμεωνίδου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...