Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Η στιγμή που το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έχει τυλιχτεί στις φλόγες – Δρομολόγιο «θρίλερ» προς Θεσσαλονίκη

Το λεωφορείο έπιασε φωτιά μες στη μέση του δρόμου, στο ύψος του Αλμυρού Βόλου, και κυριολεκτικά λαμπάδιασε ολόκληρο

Ελλάδα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που το λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη είχε πιάσει φωτιά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα πλάνα, το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες μες στη μέση του δρόμου και ευτυχώς κανένας από τους επιβαίνοντες σε αυτό δεν τραυματίστηκε.

Γλύτωσαν τα χειρότερα

Ο οδηγός αντιλήφθηκε εγκαίρως τον κίνδυνο, βλέποντας ότι η μηχανή του λεωφορείου είχε πάρει φωτιά, και κατέβασε τους επιβάτες στον δρόμο. Οι 16 επιβάτες αποβιβάστηκαν εγκαίρως και δεν υπήρξε τραυματισμός. Το όχημα κυριολεκτικά λαμπάδιασε ολόκληρο.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν σε μια διαδρομή-εξπρές το βράδυ του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εκκίνησε από την Αθήνα στις 23:15. Στις 03:00, οπότε και βρίσκονταν στο ύψος του Αλμυρού Βόλου, μια επιβάτιδα μύρισε καμένο και ειδοποίησε τον οδηγό. Ευτυχώς το τέλος ήταν αίσιο για τα συνολικά 17 άτομα που επέβαιναν στο όχημα εκείνη την ώρα.

Πίσω από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που τυλίχτηκε στις φλόγες, υπήρχε ένα άλλο λεωφορείο, το οποίο παρέλαβε τους επιβάτες του πρώτου και τους πήγε στον προορισμό τους.Το περιστατικό συνέβη στο 304ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στα όρια του Νομού Μαγνησίας, ενώ την πυρκαγιά κατέσβεσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής που έσπευσαν με τέσσερα οχήματα και οκτώ πυροσβέστες.

 Η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. θα προχωρήσει σε αποζημίωση των επιβατών επιβάτες για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγμάτων τους, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία για το συμβάν.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Την 31-12-2023, τα ξημερώματα, σημειώθηκε ανάφλεξη σε κινητήρα υπεραστικού λεωφορείου τύπου IRIZAR, που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με 16 επιβάτες. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ε. Ο. στο ύψος του Αλμυρού Βόλου. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για τη ζωή τους, κανένας τραυματισμός. Επερχόμενο λεωφορείο, παρέλαβε άμεσα όλους τους επιβάτες, που έφτασαν στον προορισμό τους με απόλυτη ασφάλεια. Οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως για την αξία των εισιτηρίων τους και τυχόν καταστροφή κινητών πραγμάτων τους. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά από συνεδρίαση του Δ. Σ. της εταιρείας, την Τετάρτη 3-1-2024 και θα ενημερωθούν ατομικά, από τη Γραμματεία. Απολογούμαστε για το συμβάν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...