Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ίλιον: Νέα βίντεο-ντοκουμέντο με τη δράση της συμμορίας ανηλίκων που βίασαν τον 15χρονο

Ελλάδα

Σοκ προκαλούν τα βίντεο και οι φωτογραφίες της συμμορίας ανηλίκων που βίαζαν τον 15χρονο συμμαθητή τους στο Ίλιον τα οποία ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ώρα που η συμμορία των ανήλικων κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά τον 15χρονο συμμαθητή τους στο σπίτι-κολαστήριο στο Ίλιον, αμέσως μετά ανέβαζαν στο διαδίκτυο σοκαριστικές εικόνες.

Με ευχέρεια και μαεστρία ένας από τους ανήλικους χειρίζεται ένα μαχαίρι καραμπίτ και μάλιστα το βίντεο φέρεται να έχει γυριστεί μέσα στο σπίτι που ο 15χρονος βιάστηκε.

Σε άλλο βίντεο φαίνονται τσιγάρα ινδικής κάνναβης που κάπνιζαν ενώ με περηφάνια έχουν ανεβάσει και τα ακροβατικά που έκαναν μέσα στη σχολική αίθουσα παρουσία καθηγητή τους.

«Παρέλαση κατηγορουμένων»

Στο μεταξύ «ανοίγει» αύριο ο κύκλος των απολογιών των τεσσάρων εμπλεκόμενων κοριτσιών στην υπόθεση.

«Είναι τέσσερα κορίτσια που ήταν παρούσες (…) Θυμάμαι ότι μου είπε μία κοπέλα ότι όταν συνέβαινε αυτό σε εμένα, της είπανε αν θέλει κι αυτή», κατέθεσε το 15χρονο θύμα.

Προθεσμία για τον όγδοο κατηγορούμενο

Για την φρικιαστική και σοκαριστική υπόθεση ήδη έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι έξι ανήλικοι κατηγορούμενοι ενώ ο έβδομος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους λόγω ηλικίας.

Ο όγδοος κατά σειρά κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 Ιανουαρίου. Οι επτά κατηγορούμενοι που μέχρι σήμερα έχουν απολογηθεί για την υπόθεση, χαρακτήρισαν μεταξύ άλλων το θύμα ως τον πιο…αδύναμο και επιρρεπή στα πειράγματα από την παρέα και ζήτησαν συγγνώμη, ισχυριζόμενοι πως δεν είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για βιασμό.

«Ήταν ένα δυνατό, απρεπές και τρομακτικό μπούλινγκ προς τον συμμαθητή μας, το αδύναμο μέλος της παρέας. Ήταν το παιδί που δεν θα αντιδρούσε με τρόπο απότομο σ’ ένα πείραγμα ώστε να δώσει το μήνυμα ότι δεν σηκώνει πειράγματα. Σκληρό φρικτό και τρομακτικό αυτό που βίωσε το θύμα δύο φορές και δικαίως βρίσκομαι ενώπιον σας», ανέφερε ο 15χρονος κατηγορούμενος.

Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες των αρμόδιων αρχών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να φωτιστεί ο ρόλος όλων των ανηλίκων στον ομαδικό βιασμό του 15χρονου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...