Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ημαθία: Πέθανε 8χρονος – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ημαθία ο θάνατος ενός ενόςb Όλα συνέβησαν σε χωριό της Ημαθίας, όταν το παιδί ανέβασε πυρετό με αποτέλεσμα οι γονείς του να το μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Νάουσας.

Οι γιατροί εκεί διέγνωσαν ότι ενδεχομένως πρόκειται για ίωση και έτσι οι γονείς με τον 8χρονο έφυγαν από το νοσοκομείο. Ωστόσο, το παιδί ανέβασε ξανά πυρετό κι επισκέφθηκε το νοσοκομείο για δεύτερη φορά, το Σάββατο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια ακολούθησε επιχείρηση διακομιδής του παιδιού από την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να φτάσει ο 8χρονος όσο το δυνατό γρηγορότερα στο Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», στη Θεσσαλονίκη. 

Ωστόσο, δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει το απόγευμα της Κυριακής, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ταχύτατα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φόρτωση άρθρων...