Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Ιωάννινα: Γέμισε με αγελάδες η Εγνατία Οδός μετά από ατύχημα με φορτηγό που τις μετέφερε

Ελλάδα

Η εκτροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Περιστερίου, είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστεί ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας από βοοειδή και φυσικά να διακοπεί η κυκλοφορία.

Στις έξι περίπου το απόγευμα νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Ιωάννινα εξετράπη. Η νταλίκα ήταν έμφορτη με αγελάδες.

Μετά την εκτροπή και κάτω από συνθήκες που προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί αρκετά ζώα κατήλθαν στο οδόστρωμα με ορισμένα μάλιστα να περνάνε και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο διακόπηκε και στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας και υπάλληλοι της Εγνατίας ΑΕ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ήδη κινείται άλλο όχημα από την περιοχή της Θεσπρωτίας προκειμένου να φορτώσει τα ζώα.

Οι ουρές οχημάτων στην Εγνατία είναι τεράστιες ειδικά στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα με πολλούς οδηγούς να διαμαρτύρονται καθώς έχουν εισιτήρια με το καράβι για Ιταλία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Έμειναν κενές συνολικά 460 θέσεις στις Στρατιωτικές Σχολές

Το μεγαλύτερο πλήγμα σε ό,τι αφορά τις κενές θέσεις δέχονται οι Στρατιωτικές Σχολές από τις Πανελλήνιες Eξετάσεις. Συγκεκριμένα, στις Στρατιωτικές Σχολές, αν και ο αριθμός των ε...

Τραγωδία στην εθνική Πύργου - Κυπαρισσίας: Νταλίκα συνέτριψε ΙΧ - Ένα βρέφος 12 μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι στους 4 νεκρούς του τροχαίου

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας. Tο σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε μια νταλίκα, έκο...

Φόρτωση άρθρων...