Βαριά τραυματισμένος, εντοπίστηκε σε δύσβατη χαράδρα στα Τζουμέρκα ο 21χρονος, ο οποίος το πρωί ξεκίνησε να κάνει ορειβατικό σκι και λίγο αργότερα χάθηκε.
Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
Στο σημείο όπου έπεσε ο νεαρός, κατάφερε να προσεγγίσει ο πατέρας του, επίσης ορειβάτης, ο οποίος και τον εντόπισε ενώ αναμένεται η συνδρομή ελικοπτέρου για να γίνει η μεταφορά του σε νοσηλευτικό ίδρυμα, καθώς ο σκιέρ έχει τραυματιστεί.
Ο νεαρός κατάγεται από τον Καταρράκτη Τζουμέρκων και είχε πάει στην περιοχή της Στρογγούλας για ελεύθερο σκι.
Σε λίγο αναμένεται να φτάσει ελικόπτερο προκειμένου να γίνει η επιχείρηση απεγκλωβισμού του από τη χαράδρα.
Σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης άνδρα από γκρεμό, στην ⛰️ορεινή περιοχή της κοινότητας Καταρράκτη, στα Τζουμέρκα Ηπείρου. 🚒Επιχειρούν 16 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 5ης ΕΜΑΚ και 6 οχήματα, ενώ μεταβαίνει και Ε/Π του ΕΚΣΕΔ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) January 30, 2022
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις