Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε δίκυκλα και «μπούκαρε» σε τζαμαρία καταστήματος (εικόνες)

Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε ελάχιστα λεπτά πριν τις 7:00 το απόγευμα στη Χανιώπορτα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στη Χανιώπορτα (στα ενετικά τείχη Ηρακλείου) με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να παρασύρει τρία δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου  και να «καρφωθεί» σε τζαμαρία παραπλήσιου καταστήματος.

troxaio

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, πρόκειται για οδηγό ηλικίας 51 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε, ευτυχώς, με ελαφρά τραύματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, αν και η τζαμαρία του καταστήματος κατέρρευσε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο κατάστημα παιδικών ενδυμάτων, τα παράθυρα του αυτοκινήτου παρέμειναν ανέπαφα, ενώ μόνο ο προφυλακτήρας και τα μπροστινά φανάρια του οχήματος υπέστησαν υλικές ζημιές.

troxaio

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του οδηγού καθώς, όπως αναφέρθηκε, το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές.

Επί τόπου βρέθηκαν επίσης τόσο η Τροχαία, η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα καθώς και η οδική βοήθεια του οδηγού η οποία καταγράφει τις εκατέρωθεν καταστροφές.

troxaio

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως, παρότι πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο από όπου διέρχονται καθημερινά πολλοί πεζοί, δεν έγινε κάποιος άλλος τραυματισμός πολίτη ή υπαλλήλου, εκτός από εκείνον του οδηγού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τήλος: Το Λιμενικό διέσωσε 24 μετανάστες από βραχώδες σημείο απέναντι από παραλία του νησιού - Ενας νεκρός

Από βραχώδες σημείο της Τήλου απέναντι από την παραλιακή περιοχή Δεσπότη Νερό περισυνέλεξε το Λιμενικό 24 μετανάστες, έπειτα από ενημέρωση που έλαβε και κατόπιν επιχείρησης εντοπισ...

Κεφαλονιά: Κατέπλευσε στο λιμάνι Αργοστολίου τo πελώριο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Στο λιμάνι του Αργοστολίου κατέπλευσε σήμερα το πελώριο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Viva. Πρόκειται για ένα νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρίας Norwegian Cruise Line (NCL), που έκ...

Φόρτωση άρθρων...