Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Επιβάτης συνελήφθη με όπλο στο αεροδρόμιο

Στη σύλληψη ενός 62χρονου Ισραηλινού προχώρησαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» στην Κρήτη. Ο Ισραηλινός σκόπευε να επιβιβαστεί σε πτήση για το Τελ Αβίβ το απόγευμα του Σαββάτου, όμως οι υπάλληλοι στον έλεγχο που πέρασαν τη βαλίτσα του από το μηχάνημα ακτίνων παρατήρησαν ότι μέσα υπήρχαν τμήματα όπλου. 

Όταν άνοιξαν την αποσκευή, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα πιστόλι το οποίο είχε αποσυναρμολογήσει ο τουρίστας για να το μεταφέρει χωρίς να εντοπιστεί.

Ο Ισραηλινός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος Αερολιμένα και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Ασφάλειας που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει πώς και από ποιον προμηθεύτηκε το παράνομο όπλο, το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση. 

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...