Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Έβαλαν αντισηπτικό στο νερό συμμαθητών τους – Δύο παιδιά στο νοσοκομείο

Αντισηπτικό σε μπουκαλάκια με νερό συμμαθητών τους έβαλαν δύο μαθητές σε γυμνάσιο στο Ηράκλειο Κρήτης το πρωί της Παρασκευής. Δύο μαθητές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης.

O προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, Γιάννη Kαραγιαννίδη, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό, επιβεβαίωσε στο ekriti.gr την είδηση λέγοντας πως «τα παιδιά που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ήταν δύο. Το ένα έχει ήδη αποχωρήσει ενώ το άλλο εξακολουθεί και νοσηλεύεται με την κατάσταση της υγείας του να είναι καλή».

Όπως είπε ο Γιάννης Καραγιαννίδης, ο σύλλογος καθηγητών σε συνεδρίαση του θα αποφασίσει για τις ποινές που ενδέχεται να επιβληθούν στους δύο μαθητές, καθώς και σε άλλους δυο που φέρονται να εμπλέκονται έμμεσα στο περιστατικό, που προκάλεσε αναστάτωση στο σχολείο και τους γονείς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουρές χιλιομέτρων για τους εκδρομείς του Πάσχα που επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν στις μεγάλες πόλεις και από σήμερα το πρωί μέχρι το βράδυ θα κορυφωθεί η επιστ...

Προ των πυλών νέα κακοκαιρία με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Λίγες ώρες ακόμα με καλό καιρό, καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης και έπειτα, το σκηνικό αλλάζει και έρχεται ένας πιο φθινοπωρινός καιρός, ο οποίος, μάλιστα, θα κρατήσει για μέρες...

Φόρτωση άρθρων...