Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Κλειστά και αύριο τα σχολεία- Ανοίγουν βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί

Ελλάδα

Στην ανακοίνωση ότι αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021, προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η εκ νέου αναστολή για μία ακόμη ημέρα, αποφασίστηκε λόγω της μη ολοκλήρωσης των ελέγχων από τα ειδικά κλιμάκια των μηχανικών και προκειμένου να αξιολογηθούν τα απογραφικά δελτία των ήδη ελεγμένων κτιρίων.

Την ίδια ώρα ανακοίνωση του Δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) γνωστοποίησε ότι από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου επαναλειτουργούν κανονικά οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου, εκτός από τα ΚΒ Μητέρα ΚΕΠΑ και Ι ΚΕΠΑ, όπου αναμένονται οι τεχνικές εκθέσεις για την καταλληλόλητα των κτιρίων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Υπoυργείο Προστασίας του Πολίτη: Εκσυγχρονισμός του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΛ.ΑΣ.

Στον εκσυγχρονισμό και την ολική αναμόρφωση του Πειθαρχικού Δικαίου του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, προχωρά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της...

Γλυφάδα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν άνδρα από έμφραγμα - Το ευχαριστώ της συζύγου του (βίντεο)

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς να δίνουν τις πρώτες βοήθειες σε άνδρα στη Γλυφάδα ο οποίος υπέστη έμφραγμα. Στο βίντεο φαίνεται ο ...

Φόρτωση άρθρων...