Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Κορίτσι 16 μηνών έπεσε από σκάλα ξενοδοχείου – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

Διασωληνωμένο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) νοσηλεύεται κορίτσι 16 μηνών. Το κοριτσάκι έπεσε από σκάλα ξενοδοχείου το βράδυ της Δευτέρας στις Γούβες στο Ηράκλειο, όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Το άτυχο κορίτσι είχε έρθει με τους γονείς του για διακοπές από την Ρουμανία στις 13 Σεπτεμβρίου και είχαν προγραμματίσει να επιστρέψουν στην χώρα τους στις 20 του μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr.

Το ατύχημα έγινε χθες το βράδυ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το 16 μηνών κοριτσάκι έπεσε από σκάλα στο pool bar του ξενοδοχείου με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» συνοδεία γιατρού μεταφέροντας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ το παιδί, το οποίο παραμένει διασωληνωμένο.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το κοριτσάκι είναι αιμοδυναμικά σταθερό με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή του σοβαρή αλλά σταθερή.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Ιόνιο, αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 25 βα...

Φόρτωση άρθρων...