Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Νέα υπόθεση εικονικών εμβολιασμών - Ειδικευόμενοι γιατροί έβγαλαν πλαστά πιστοποιητικά

Νέα υπόθεση με εικονικούς εμβολιασμούς αποκαλύφθηκε στην Κρήτη, με ειδικευόμενους γιατρούς να βγάζουν πλαστά πιστοποιητικά. 

Συγκεκριμένα, δύο ειδικευόμενοι γιατροί του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης έβγαλαν πιστοποιητικά εμβολιασμού χωρίς όμως να έχουν εμβολιαστεί σε μία προσπάθειά τους να αποφύγουν την αναστολή εργασίας ως ανεμβολίαστοι.

Οι δύο ειδικευόμενοι γιατροί, τον περασμένο Ιούλιο, εκμεταλλευόμενοι τον ελάχιστο χρόνο που έμειναν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο πραγματοποίησαν εικονικό εμβολιασμό ο ένας στον άλλο για να αποκτήσουν τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία ως υγειονομικοί όφειλαν να έχουν.

Η πράξη τους έγινε αντιληπτή, ακολούθησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και πλέον παραπέμπονται στο πειθαρχικό της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η υπόθεση, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ έφτασε στην διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου έπειτα από καταγγελία.

Διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου και το θέμα τέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος που αποφάσισε να τους θέσει σε προσωρινή αργία και να παραπέμψει το φάκελο στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόρεια Ήπειρος: Συνελήφθη ο δολοφόνος του ηλικιωμένου ζευγαριού Ελλήνων στη Δρόπολη -69χρονος συγχωριανός τους ο δράστης

Στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας βρίσκεται ο δολοφόνος των δύο ηλικιωμένων Ελλήνων, του 80χρονου Κώστα και της 84χρονης Κλεονίκης Ηλία, στο χωριό Βόδριστα της Δρόπολης, στη Βόρει...

Πέντε ακρωτηριασμοί από βεγγαλικά στην Αττική - Άντρας στα Καλύβια έχασε τα δάχτυλά του, έγιναν και συλλήψεις

Για μία ακόμη το έθιμο της ρίψης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας το βράδυ της Ανάστασης, προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στέλνοντας ανθρώπους στο νοσοκομείο...

Φόρτωση άρθρων...