Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Νεαρός ξέσπασε στη σύντροφό του και έσπασε τζαμαρία

Ελλάδα

Αναστάτωση επικράτησε στο Ηράκλειο της Κρήτης το βράδυ της Πέμπτης (8/9) όταν ένας νεαρός, ο οποίος καβγάδισε με τη σύντροφό του, άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί και ξέσπασε την οργή του σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί πρώτα στα επείγοντα και μετά στα κρατητήρια.

Ο 25χρονος και η 18χρονη φίλη του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχαν επισκεφθεί γιατρό. Στη συνέχεια και αφού είχαν φύγει από το ιατρείο, καβγάδισαν στο δρόμο, στην λεωφόρο Μίνωος.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με τον 25χρονο, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να φωνάζει και να βρίζει την κοπέλα και όποιον στεκόταν απέναντί του και στο τέλος να χτυπά με γροθιά τζαμαρία, την οποία έσπασε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ήταν εριστικός ακόμη και με τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Αιμόφυρτος, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο για τις πρώτες βοήθειες και, αφού οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά του, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρχεται κύμα ζέστης τις επόμενες ημέρες - Μέχρι και 35 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος

Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες η θερμοκρασία στη χώρα μας σημαντικά ξεπερνώντας σε πολλές περιοχές τους 30 και 35 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων η αλλαγ...

Φυλακές Χανίων: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για απόπειρα εισαγωγής κινητών

Ενας 27χρονος υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αγιάς Χανίων συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι προσπάθησε να εισαγάγει εντός της φυλακής κινητά τηλέφωνα, αφήνοντάς τα σε ...

Σχολεία: Σε ισχύ τα νέα, αυστηρά μέτρα για τα κινητά – Πότε προβλέπεται αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα, Δευτέρα, με το άνοιγμα των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα, το νέο «ποινολόγιο» για τους μαθητές, για την κατοχή κινητών τηλεφώνων και οποιαδήποτε ά...

Φόρτωση άρθρων...