Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Συνελήφθη αστυνομικός που εργαζόταν και ως οδηγός ασθενοφόρου

Ελλάδα

Αστυνομικός συνελήφθη χθες, Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στο Ηράκλειο, επειδή – παρά τους σχετικούς περιορισμούς και την έλλειψη της απαιτούμενης άδειας οδήγησης – όταν ήταν εκτός υπηρεσίας έκανε τον οδηγό ιδιωτικού ασθενοφόρου.

Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη του 47χρονου αστυνομικού έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, η οποία οργανώθηκε μετά από καταγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός υποδύθηκε την ασθενή, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, την παρέλαβε και κατά την διάρκεια της διαδρομής έγινε έλεγχος από τους αστυνομικούς. Στην κατοχή της συνοδού του ασθενοφόρου βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχε παραλάβει για την διακομιδή της ασθενούς.

Ακολούθησε η σύλληψη του 47χρονου που, λόγω της ιδιότητάς του ως αστυνομικού, δεν του επιτρέπεται να ασκεί άλλο επάγγελμα, χωρίς σχετική άδεια, ενώ, παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε, δεν διέθετε την απαιτούμενη ειδική άδεια οδήγησης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και υποκλοπή μεταφορικού έργου, ενώ διώκεται και πειθαρχικά για απασχόληση σε αλλότρια από το αστυνομικό έργο καθήκοντα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Φόρτωση άρθρων...