Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Συνελήφθη πατέρας για δεύτερη φορά – Δεν στέλνει το παιδί του σχολείο

Ένας πατέρας συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στο Ηράκλειο επειδή δεν στέλνει το παιδί του σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretapost, το πρωί της Τρίτης οι αστυνομικοί προχώρησαν ξανά στη σύλληψη του 47χρονου άνδρα που υπηρετεί στο Λιμενικό Σώμα.

Μάλιστα, ο 47χρονος επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι το παιδί δεν το στέλνει στο σχολείο εξαιτίας του ότι φοβάται μην κολλήσει κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος άνδρας του Λιμενικού Σώματος είχε συλληφθεί για τον ίδιο λόγο στις 10 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο με τον στρατιωτικό εισαγγελέα να του ορίζει δικάσιμο και να τον αφήνει ελεύθερο.

Ο 47χρονος όμως δεν έβαλε… μυαλό και σήμερα οι Αρχές του πέρασαν ξανά χειροπέδες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, το παιδί δεν έχει πάει σχολείο από τον Μάρτιο του 2020.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες, και κεραυνοί από το μεσημέρι της Παρασκευής

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που αναμένεται από το μεσημέρι της Παρασκευής εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΜΥ. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο τα χαρακ...

Φόρτωση άρθρων...