Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Εύβοια-Ιστιαία: Ομολόγησε ο 25χρονος Ρομά πώς σκότωσε την 80χρονη

Ελλάδα

Ομολόγησε ο 25χρονος Ρομά, πως σκότωσε την 80χρονη ηλικιωμένη στο σπίτι της στην Ιστιαία στην Εύβοια, το βράδυ της Πέμπτης. Ο 25χρονης δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος μετά από πολύωρη κατάθεση, υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά πως στην προσπάθεια του να διαφύγει, την έσπρωξε στην αυλή του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σήμερα, αναμένεται να μεταφερθεί, στον Εισαγγελέα Χαλκίδας, για την απαγγελία των κατηγοριών, με βάση την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε στην αυλή μέσα στα αίματα, χωρίς τις αισθήσεις της, το πρωί της Παρασκευής, ενώ στο εσωτερικό του σπιτιού υπήρχαν εμφανή σημάδια ότι επρόκειτο για ληστεία αφού ήταν άνω κάτω.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, λίγο αργότερα, άνδρες της ομάδας Γ΄ ΟΠΚΕ, έσπευσαν και συνέλαβαν σε κοντινό καταυλισμό Ρομά, έναν νεαρό ύποπτο, ο οποίος και οδηγήθηκε στο τοπικό τμήμα.

Στα παπούτσια του υπόπτου υπήρχαν υπολείμματα αίματος, ενώ την ίδια ώρα δεν παραδεχόταν την εγκληματική του ενέργεια, δηλώνοντας ότι εισήλθε εντός της οικίας αλλά δεν σκότωσε την 80χρονη. Αργά το βράδυ της Παρασκευή, ομολόγησε τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλλιος, Αχίλλειος Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα Βαλεντίνη, Βαλεντίνα, Ντίνα Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα,...

Φόρτωση άρθρων...