Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Ελλάδα

Μία σύντομη αλλά ισχυρή κακοκαιρία αναμένεται από σήμερα στην χώρα με πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες και χαλάζι. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας, κυρίως στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, από σήμερα το μεσημέρι (Τρίτη 17.10.2023), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

  • από τις μεσημβρινές ώρες η περιοχή της Κέρκυρας-Παξών και η Ήπειρος.
  • από νωρίς το απόγευμα τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία και η βορειοδυτική Πελοπόννησος.
  • από αργά το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία.

Τη νύχτα τα φαινόμενα στις προαναφερθείσες περιοχές θα εξασθενήσουν, αλλά πρόσκαιρα θα επηρεαστούν με έντονα φαινόμενα η Θεσσαλία και πιθανώς η βόρεια Εύβοια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας ο ανήλικος που έδωσε το επικίνδυνο ναρκωτικό «Σάλβια» στον 14χρονο

Σοκ προκάλεσε το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στη Λαμία και συγκεκριμένα στην πλατεία Πάρκου όταν 14χρονος κατέρρευσε έπειτα από χρήση ναρκωτικών. Ο 15χρονος Ρομά ο οποίος συνελήφθη...

Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω κάθε μέρα μία κηδεία» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα και ζητά δικαίωση

Δικαίωση ζητά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Όπως τόνισε μιλώντας στο Meg...

Φόρτωση άρθρων...