Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Κάηκε ολοσχερώς αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

Ολοσχερώς κάηκε αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε, γύρω στις 12 το μεσημέρι, στη μηχανή του.

Το λεωφορείο (εκτελεί δρομολόγια του ΚΤΕΛ) ήταν σταθμευμένο στον τερματικό σταθμό της Νέας Ελβετίας, στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ενώ από τη φωτιά δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του GRTimes, ο οδηγός του λεωφορείου επρόκειτο να ξεκινήσει το δρομολόγιο της γραμμής 66 από το τέρμα.

Ενώ το λεωφορείο βρισκόταν ακινητοποιημένο και είχαν επιβιβαστεί κάποιοι επιβάτες, οδηγός αντιλήφθηκε να βγαίνει αρχικά λευκός καπνός και κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.

Τόσο ο οδηγός όσο και άλλοι συνάδελφοί του που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες ωστόσο δεν τα κατάφεραν καθώς πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για πυρκαγιά που ξέσπασε στη μηχανή του λεωφορείου στο πίσω μέρος, αμέσως αποβίβασε τον κόσμο ενημερώνοντας ταυτόχρονα την πυροσβεστική που έφτασε γρήγορα στο σημείο σβήνοντας την πυρκαγιά και με ειδικό αφρώδες υγρό, πριν αυτή επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του λεωφορείου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανηλίκων και νεαρών που διακινούσε ναρκωτικά σε Ψυχικό, Παπάγου και Χαλάνδρι

Αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση συμμορίας, που αποτελούνταν κυρίως από ανήλικα μέλη, και φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημ...

Κινηματογραφική καταδίωξη και σύλληψη διακινητή παράτυπων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας – Μετέφερε σε βαν στοιβαγμένα 15 άτομα

Συνελήφθη από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας διακινητής που κατελήφθη να μεταφέρει στοιβαγμένους 15 παράτυπους μετανάστες σε όχημα τύπου van. Συγκεκριμένα, τ...

Φόρτωση άρθρων...