Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Τσεκούρια, ρόπαλα, ακόμη και σπαθί δίπλα σε σύνδεσμο οπαδών

Ελλάδα

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση μεγάλου αριθμού παράνομων και επικίνδυνων αντικειμένων δίπλα σε σύνδεσμο οπαδών ποδοσφαιρικού συλλόγου προέβησαν τη Μεγ. Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, στον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί σε χώρο όπου είχε εντοπιστεί μια μπαγκαζιέρα κλεμμένης μοτοσυκλέτας της αστυνομίας, ακριβώς δίπλα στο κτίριο του συνδέσμου οπαδών του Αρη, βρέθηκε πληθώρα αντικειμένων όπως τσεκούρια, ρόπαλα, σπαθί, δρεπάνι, πυρσοί και βεγγαλικά.

Ο χώρος αυτός επικοινωνεί εσωτερικά με το κτίριο του συνδέσμου.

Κατά πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr ακολούθησε και έρευνα εντός του κτιρίου του κεντρικού αυτού συνδέσμου, που στεγάζεται στην οδό Μιχ. Παπαδοπούλου, στην περιοχή του Χαριλάου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκαν στο κτίριο μεταξύ άλλων κασκόλ και άλλα αντικείμενα με διακριτικά των ομάδων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

Κατά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, προ ημερών είχε κλαπεί υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικός εντόπισε την μπαγκαζιέρα της μοτοσυκλέτας στο κτίσμα που γειτνιάζει με τον κεντρικό σύνδεσμο, κάτι που αρκούσε για να διαταχθεί αστυνομική επιχείρηση.

Η έρευνα των αστυνομικών αρχών συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...