Δευτέρα
29 Δεκεμβρίου 2025

Καιρός-Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019: Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής

Ελλάδα
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 αναμένονται νεφώσεις που στα ηπειρωτικά από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνές και θα σημειωθούν βροχές, όμβροι και καταιγίδες.

Η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη κυρίως στη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα δυτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 21 έως 32, στη Θράκη από 21 έως 34, στα δυτικά ηπειρωτικά από 19 έως 30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 29, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 22 έως 31, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30 και στη Κρήτη από 18 έως 31.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που από το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 31 βαθμούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 29 Δεκεμβρίου

Γεγονότα 1890: Κατά την τελευταία μάχη μεταξύ των αυτοχθόνων Ινδιάνων και των αμερικανικών δυνάμεων η 7η ίλη ιππικού των ΗΠΑ σκοτώνει 400 άνδρες και γυναικόπαιδα στην τοποθεσία ...

Φόρτωση άρθρων...