Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Καιρός: «Πρόβα» χειμώνα το Σαββατοκύριακο, κάνει βουτιά η θερμοκρασία

Ελλάδα
Tags: καιρός

Τις επόμενες μέρες αναμένεται ψύχρα στα βόρεια τμήματα της χώρας, με την Παρασκευή να φαίνεται ότι θα αρχίσει μία ισχυρή κακοκαιρία στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας (Επτάνησα και Ήπειρος) και πολύ γρήγορα μέσα στο Σάββατο, το «κύμα» με ισχυρές βροχοπτώσεις και νοτιάδες θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου θα είναι μια μέρα πρόσκαιρης επιδείνωσης με βροχερό καιρό και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Προβλέπονται τοπικές καταιγίδες να σημειωθούν κυρίως στο Αιγαίο. Η κακοκαιρία θα σημειωθεί μόνο το Σάββατο ενώ από εκείνη τη μέρα θα ξεκινήσει πρόσκαιρη πτώση θερμοκρασίας.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας.

Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα κινηθεί στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη.

Ωστόσο παρά το πρώτο κρύο, εκεί που είπαμε ότι έρχεται χειμώνας, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου δεν θα υπάρξει άλλη ψυχρή εισβολή στη χώρα και οι μέρες θα χαρακτηρίζονται από αρκετό ήλιο και καλές θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Σοβαρά επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίας ένας αστυνομικός, κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο

Άλλη μία νύχτα επεισοδίων βίωσαν οι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων το Σάββατο προς Κυριακή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός αστυνομικού. Τα επεισόδια ξεκίνησ...

Φόρτωση άρθρων...