Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Καισαριανή: Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό σε σπίτια αστυνομικών

Ελλάδα

Δύο απόστρατοι αστυνομικοί κατοικούν στην πολυκατοικία στην Καισαριανή, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό.

Οι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο του κτηρίου ένα πλαστικό μπουκάλι με βενζίνη και προσανάμματα. Ο μηχανισμός εξερράγη και προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά, την οποία όμως έσβησε διερχόμενος, ο οποίος ενημέρωσε και τη Αστυνομία.

Κλιμάκιο της Ασφάλειας συνέλεξε τα υπολείμματα του εμπρηστικού μηχανισμού τα οποία ήδη εξετάζονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, για το ενδεχόμενο να βρεθούν αξιοποιήσιμα ίχνη.

Παράλληλα όταν διαπιστώθηκε πως στην πολυκατοικία διαμένουν με τις οικογένειες τους δύο πρώην αστυνομικοί, ο ένας από τους οποίους υπηρετούσε σε ειδική υπηρεσία, ενημερώθηκε η Κρατική Ασφάλεια προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο η εμπρηστική επίθεση να ήταν εναντίον τους από κάποια ομάδα αντιεξουσιαστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σάμος: Την Τετάρτη απολογείται η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί η 49χρονη, που χθες Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο. Η κατηγορούμενη ομολόγησε, ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 6 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα Ιώβ, Ιωβία, Ιώβη Γεώργιος, Γεωργής, Γιώργος, Γιώργ...

Φόρτωση άρθρων...