Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία Bettina: Έπεσαν οι άνεμοι, κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων

Aνοιχτές είναι και οι πορθμειακές γραμμές

Ελλάδα

Κανονικά εκτελούνται από τις απογευματινές ώρες τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και μερικής εξασθένησης των ανέμων.

Επίσης, ανοιχτές είναι και οι πορθμειακές γραμμές. Πάντως οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατα τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Κακοκαιρία: Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Μπορεί το κύμα κακοκαιρίας σταδιακά να αποχωρεί, ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής σημεία:

  • Στη Χαλκιδική, και συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο από Ταξιάρχη έως Αρναία μέσω του όρους Χολομώντα.
  • Στην Πέλλα, από το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – χιονοδρομικού κέντρου.
  • Στις Σέρρες, απο το 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – χιονοδρομικού κέντρου Λαϊλιά, από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – Άνω Βροντούς, από το 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σιδηροκάστρου – Καρυδοχωρίου.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ξέσπασμα συγγενών μετά την απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι: Φώναζαν, πέταξαν καρέκλες (Videos&Photos)

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι έπειτα από την απόφαση του δικαστηρίου. Στο άκουσμα των ποινών για τους έξι που κρίθηκαν ένοχοι για την ...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...