Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Έρχονται καταιγίδες και χιόνια

Ελλάδα

Νέα επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα προβλέπεται από αργά το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Συγκεκριμένα, το νέο δελτίο της ΕΜΥ, αναφέρει πως έρχεται τριήμερο με «λυσσασμένο» καιρό, με χιόνια, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα υπάρξει νέα επιδείνωση του καιρού από αργά το απόγευμα της Τετάρτης (25.01.2023) έως και την Παρασκευή (27.01.2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια που βαθμιαία θα επεκταθούν προς τα βορειοανατολικά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι και θα φθάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια (της τάξης των 5 με 6 βαθμών Κελσίου).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απεργία: Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό η Αθήνα την Τετάρτη - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Τη συμμετοχή τους στη μεγάλη απεργία της ΓΣΕΕ σήμερα την Τετάρτη (17/04) ανακοίνωσαν εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με αίτημα τις αυξήσεις στους μισθούς, την επαναφορά των...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Γαληνός, Γαλήνη Νίκη Καλλίς, Κάλλι, Καλίς, Κάλι, Καλλίδα, ΚαλλίαΚαλίδα, Καλία Χιονία, Χιονούλα, Χιονίτσα, Χιονάτη

Φόρτωση άρθρων...