Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα

Τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Αττικής, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας ζητά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Ειδικότερα, η ΓΑΔΑ επισημαίνει ότι «λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών που παρατηρούνται στο Νομό Αττικής, τονίζεται ότι απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας».

Την ίδια στιγμή στη μάχη απεγκλωβισμού πολλών οδηγών στην Αττική Οδό, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» μπαίνει ο στρατός.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, είναι σε εξέλιξη ευρεία κινητοποίηση στρατού και δυνάμεων για την Αττική οδό.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία. «Το μέλημά μας είναι να βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό», λένε. Στις 20:00 θα κάνει ανακοινώσεις ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Επίσης, με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο παντού, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στη Θεσσαλονίκη

«Το πρώτο βήμα για «καθαρές» και «έξυπνες» μεταφορές στην πόλη της Θεσσαλονίκης γίνεται τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Δεκαεπτά ηλεκτρικά λεωφορεία βγαίνουν στους δρόμους, εκτελώντας δρομολό...

Ηλεία: Πέθανε 66χρονος που εισέπνευσε φυτοφάρμακο κατά διάρκεια ραντίσματος στη Γαστούνη

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στη Γαστούνη στην Ηλεία μετά την είδηση πως ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος χθες εισέπνευσε φυτοφάρμακο ενώ προσπαθούσε να προστατεύσει την κ...

Φόρτωση άρθρων...