Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Βγήκε ο στρατός στις γειτονιές της Αττικής για τον αποχιονισμό

Ελλάδα

Με τη συνδρομή του στρατού γίνεται ο αποχιονισμός σε γειτονιές της Αττικής, καθώς τρεις ημέρες μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα», δήμαρχοι και υπηρεσίες παραμένουν άφαντοι.

Τρεις ημέρες μετά το ξέσπασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και ακόμη παραμένουν πολλά προβλήματα σε δρόμους και στενά διαφόρων περιοχών της Αττικής.

Το χιόνι δυσχεραίνει τις μετακινήσεις, ενώ κάτοικοι καταγγέλλουν την ολιγωρία των αρμοδίων, που δεν έχουν μέχρι στιγμής καταφέρει να καθαρίσουν και να ανοίξουν τους δρόμους.

Υπ' αυτές τις συνθήκες, οι Ειδικές Δυνάμεις του στρατού βγήκαν στους δρόμους για να συνδράμουν στην απομάκρυνση του χιονιού, σε περιοχές των δήμων Χολαργού-Παπάγου, στο Χαλάνδρι, τα Μελίσσια, την Αγία Παρασκευή, τη Ραφήνα, το Πικέρμι και την Παλλήνη. Η συνδρομή του στρατού ήταν επίσης σημαντική στην Αττική Οδό, για τον απεγκλωβισμό οχημάτων και οδηγών που παρέμειναν εκεί για ώρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...