Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία: Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή

Ελλάδα

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική αύριο, Παρασκευή. Η Περιφέρεια Αττικής σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής».

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ότι «τα παιδιά θα πάνε κανονικά στα σχολεία τους» την Παρασκευή, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα κοπάσουν τις επόμενες ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής σήμερα παρέμειναν κλειστά τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στο λεκανοπέδιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτές είναι οι 198 «απάτητες παραλίες» της Ελλάδας - Μπαίνουν σε καθεστώς απόλυτης προστασίας

Υπογράφηκε σήμερα (19.4.2024) από τον Υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με την οπ...

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Φόρτωση άρθρων...