Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία: Παρέμβαση εισαγγελέα για την επικίνδυνη διέλευση μαθητών από τον Εύηνο (Photos)

Την αντίδραση της Εισαγγελίας προκάλεσαν όσα συνέβησαν χθες στον Εύηνο με τους μαθητές στο Θέρμο και το πέρασμά τους πάνω από το επικίνδυνο ποτάμι με τη χρήση μια συρμάτινης πεζογέφυρας και ενός σιδερένιου κουβουκλίου, με άμεσο κίνδυνο για τις ζωές τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, νωρίς το πρωί, αφού έλαβε γνώση των σχετικών δημοσιευμάτων, ο εισαγγελέας Αγρινίου παρενέβη αυτεπάγγελτα και ζήτησε να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους από το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Αυτή η κίνηση πρόλαβε και τον δήμαρχο Θέρμου, Σπύρο Κωνσταντάρα, ο οποίος επρόκειτο να κινηθεί δικαστικά. 

Έπειτα από την παρέμβαση του εισαγγελέα πρόκειται να διερευνηθεί ο λόγος που τα παιδιά κινήθηκαν προς το σημείο και να αναζητηθούν οι ευθύνες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Θεσσαλονίκη: Πολυετείς καθείρξεις στο κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν πενήντα κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στ...

Φόρτωση άρθρων...