Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ρόδος: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Ισχυροί άνεμοι μέχρι και 10 μποφόρ (Photos)

Ελλάδα

Σημαντικά προβλήματα έχει προκαλέσει στη Ρόδο η κακοκαιρία. Ισχυροί άνεμοι «χτύπησαν» αρκετές περιοχές του «νησιού των Ιπποτών».

Η ένταση των ανέμων από το πρωί φθάνει ακόμα και τα 10 μποφόρ και όπως είναι λογικό έχουν ακυρωθεί όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων.

Τα σχολεία (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια) έμειναν κλειστά για σήμερα, με απόφαση που εξέδωσε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, αλλά τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Webex.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», όλοι σχεδόν οι φωτεινοί σηματοδότες του κέντρου βρίσκονται εκτός λειτουργίας. 

Ρόδος: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» έχει δεχθεί μέχρι τώρα αρκετές κλήσεις για την απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων που έχει τσακίσει η κακοκαιρία.

Ρόδος: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία

Δύο από αυτά στον Αρχάγγελο, ένα στο Παραδείσι, δύο στην Ιαλυσό και αρκετά κλαδιά εντός της πόλης Ρόδου. Για τον λόγο αυτό, στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, με εντολή του διοικητή της Υπηρεσίας, Νικήτα Βενιού, έχει εγκατασταθεί και εκπρόσωπος του Δήμου της Ρόδου από την Υπηρεσία Πρασίνου, προκειμένου να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και στοχευμένες παρεμβάσεις από τις δύο υπηρεσίες σε ολόκληρο το νησί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου. Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα, μέσα από ένα βί...

Φόρτωση άρθρων...