Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία: Σε συναγερμό η Πυροσβεστική -Προσοχή σε River Party στο Νεστόριο και στο Φεστιβάλ Βοβούσας

Αναμένονται πολύ έντονα καιρικά γι αυτό εκδόθηκε το προειδοποιητικό 112 (καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) σε πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Ελλάδα

Κέρκυρα, Παξοί, Πάργα, Σύβοτα, Πρέβεζα είναι περιοχές που θα είναι στο κόκκινο λόγω της κακοκαιρίας Petar που ήδη πλήττει τη χώρα μας.

Αναμένονται πολύ έντονα καιρικά γι αυτό εκδόθηκε το προειδοποιητικό 112 (καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) σε πολλές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, ενώ η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Η Πυροσβεστική βρίσκεται σε συναγερμό καθώς και η πολιτική προστασία για την εξέλιξη του φαινομένου. Σύμφωνα με τις προγνώσεις, θα επηρεαστούν η Δυτική Αιτωλοακαρνανία και βορειοδυτική Αχαΐα και παρακείμενες περιοχές.

Δείτε τον χάρτη με τις περιοχές που αναμένεται να πλήξει έντονα η κακοκαιρία Petar

news

Ιδιαίτερη προσοχή δείχνουν οι Αρχές σε δύο φεστιβάλ που είναι προγραμματισμένο να γίνουν στη βορειο-δυτική Ελλάδα και αναμένεται να συγκεντρωθεί πολύς κόσμος.

Ειδικότερα, στο Νεστόριο Καστοριάς για το 43ο River Party Nestorio -Reboot 2023 αναμένεται να μαζευτεί 20.000 κόσμος δίπλα στο ποτάμι, ενώ και το Φεστιβάλ ΒΟΒΟΥΣΑΣ στη Βάλια Κάλντα, κοντά στα Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων αναμένεται να συρρεύσουν επίσης χιλιάδες κόσμου.

Στο River Party σημερα είναι προγραμματισμένο να εμφανιστούν: Hit,
Mazoha, CuCumba, Φοίβος Δεληβοριάς, Dani Gambino, Νατασσα Μποφίλλιου

Στο Φεστιβάλ Βοβούσας, που ολοκληρώνεται σήμερα, ο Τάσος Στάμου, έρχεται από την Αγγλία για να διοργανώσει ένα εργαστήριο ελεύθερου μουσικού αυτοσχεδιασμού και να ενορχηστρώσει και να επενδύσει μουσικά την Τσεχοσλοβακική βουβή ταινία Erotikon.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη η φετινή παραγωγή ελαιολάδου: Υποχωρεί σταδιακά η τιμή του παραγωγού, πότε θα φτάσει στο ράφι

Αισιόδοξες είναι οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις αναφορικά με την εφετινή παραγωγή ελαιολάδου στη χώρα μας, αν και ασφαλέστερα συμπεράσματα θα μπορέσουν να βγουν μετά από περίπου ένα μήνα...

Εντυπωσιακά πλάνα: Τα ακροβατικά των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στον αττικό ουρανό

Αεροπορική επίδειξη στο Παλαιό Φάληρο στο ύψος του Φλοίσβου, από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας διέσχισαν τον Αττικό ουρανό. Πρόκειται για...

Μενίδι: Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος -Η κόρη της 40χρονης έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Φόρτωση άρθρων...