Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Καματερό: Στο νοσοκομείο 9χρονος από επίθεση σκύλου - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Ελλάδα

Επίθεση από σκύλο δέχτηκε ένας 9χρονος στο Καματερό με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Το πρωί της Κυριακής, ο σκύλος ξέφυγε από την προσοχή του ιδιοκτήτη στην οδό Μυκηνών με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο παιδί, να το δαγκώσει και να το τραυματίσει στο δεξί χέρι και το δεξί πόδι. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 9χρονο και τον μετέφερε στο Nοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καματερού για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς. 

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου έπειτα από εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κορωπί: Συνελήθησαν ανήλικοι με 288 κροτίδες και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Κορωπί από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τρεις ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, για παράβαση της νομοθεσ...

Πάτρα: Στις 15 Μαΐου η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας η ημερομηνία της δίκης των έξι προφυλακισμένων αντιεξουσιαστών και μιας γυναίκας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύ...

Φόρτωση άρθρων...