Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Καπανδρίτι: Γκρέμισαν με... μπουλντόζα κοσμηματοπωλείο για να το ληστέψουν

Ελλάδα

Απίστευτο θράσος είχαν διαρρήκτες στο Καπανδρίτι, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο έκλεψαν μια μπουλντόζα και με αυτή σχεδόν… γκρέμισαν την επιχείρηση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.3.2024) όταν διαρρήκτες έβαλαν στο μάτι κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι.

Οι δράστες έκλεψαν μια μπουλντόζα και αφού απομάκρυναν αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κτήριο, στη συνέχεια «μπούκαραν» με την μπουλντόζα μέσα στο κοσμηματοπωλείο γκρεμίζοντας τα πάντα.

Οι δράστες ισοπέδωσαν την είσοδο, έσπασαν τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου και κατέστρεψαν μαζί πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια.

Ωστόσο, έφυγαν άπραγοι, αφού στην επιχείρηση υπήρχε σύστημα με καπνογόνα τα οποία λειτουργούν ως δικλείδα ασφαλείας και δεν τους επέτρεψαν να αρπάξουν τα ακριβά κοσμήματα.

Οι ζημιές που προκάλεσαν είναι τεράστιες, ενώ οι Αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξάνθη: Πέθανε 46χρονος Ανθυπασπιστής

Θρήνος στον Στρατό Ξηράς, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας ΕΜΘ Ανθυπασπιστής, σε ηλικία μόλις 46 ετών. Πρόκειται για ΕΜΘ (Εθελοντές Μακράς Θητείας) Ανθυπασπιστή Πεζικού, ο οποίος βρισκό...

Δίκη για το Μάτι: Η πρόεδρος ξεκινά την καθαρογραφή της απόφασης – Ίσως και τον Ιούνιο η δευτεροβάθμια δίκη

Με παρέμβαση της πρόεδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα Χριστοδουλέα, απαλλάσσεται από κάθε άλλη επαγγελματική υποχρέωση η πρόεδρος του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, η οποία εξέδω...

Φόρτωση άρθρων...