Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Καραμανλής: Ο Κασσελάκης είναι άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του Τσίπρα

«Μην ενημερώνεστε από εκπομπές ελαφριάς ψυχαγωγίας, κάντε προανακριτική για τα Τέμπη», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός.

Με μία αιχμηρή ανάρτηση απαντά στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Κώστας Καραμανλής. 

Να καταθέσει πρόταση για προανακριτική επιτροπή, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια για το θέμα των Τεμπών, προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής. 

Με ανάρτησή του με την οποία καταφέρεται κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο Κώστας Καραμανλής κάνει αναφορά τόσο στο θέμα του ΟΑΚΑ, όσο και των Τεμπών, μετά από τις σχετικές δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Κώστας Καραμανλής αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός γράφοντας πως τον στοχοποιείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του ΟΑΚΑ, ενώ στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει ο κ. Καραμανλής «δεν έχω καμία σχέση». 

Παράλληλα, ο Κώστας Καραμανλής αναφέρει για τον Στέφανος Κασσελάκη «είναι είτε άπειρος, είτε πρόθυμος διακινητής fake news, ή το πιο πιθανό και τα δύο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραμανλή έχει ως εξής:

«Λυπάμαι πολύ που ο νέος - μόνο στην ηλικία, αλλά όχι στην νοοτροπία - πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει τα ψεύδη στοχοποιώντας με προσωπικά για ένα θέμα με το οποίο δεν έχω καμία σχέση, όπως αυτό του ΟΑΚΑ. Είναι όπως φαίνεται άξιος συνεχιστής του πολιτικού τυχοδιωκτισμού του προκατόχου του, Αλέξη Τσίπρα. 

Πριν του απαντήσω όμως επί προσωπικού, όπως έκανε αυτός, ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά για να τα μάθει. Kαθότι είναι είτε άπειρος, είτε πρόθυμος διακινητής fake news, ή το πιο πιθανό και τα δύο. Θα του συνιστούσα δε, να ξεκινήσει να ενημερώνεται και από άλλες πηγές, πέραν των εκπομπών ελαφριάς ψυχαγωγίας.

Η μοναδική συμμετοχή του Υπουργείου Υποδομών ήταν η τεχνική έκθεση συμβούλου που ζήτησε τον Ιούλιο του 2019 και αφορούσε τις κερκίδες. Η έκθεση αυτή ξεκίνησε να παραδίδεται τμηματικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον Νοέμβριο του 2020 και ο πλήρης φάκελος διαβιβάστηκε τον Μάρτιο του 2021 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το ΟΑΚΑ.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι η πρώτη από το 2004 που προβαίνει σε έλεγχο στατικότητας του ΟΑΚΑ. 

Όσον αφορά την εμπαθή επίθεση στο πρόσωπό μου για το όνομα το οποίο φέρω, να πω και στον ίδιο και τους συμβούλους του, πως αυτό δεν αποτελεί μομφή, αλλά τιμή. Και είναι χρέος για εμένα να υπηρετώ την πατρίδα μου με διαχρονικές αξίες, από τις οποίες ο ίδιος απέχει πολύ.

Και κάτι τελευταίο, επειδή η χώρα αυτή είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε: τυμβωρυχία με το δυστύχημα των Τεμπών που μας συγκλόνισε όλους, δεν δέχομαι.

Έκανα αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου και παραιτήθηκα.

Σε κάθε περίπτωση, προκαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, ώστε να λάμψει και εκεί η αλήθεια».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Είμαι θρήσκος, πιστεύω στα θαύματα - Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

Στο πολιτικό του πλάνο, τις ευρωεκλογές, τον Δημήτρη Παπανώτα και τη θρησκεία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στον Αντών...

Μητσοτάκης: Ο Λευτέρης Πετρούνιας για ακόμα μία φορά έφερε την Ελλάδα στην κορυφή – Θερμά συγχαρητήρια

«Σε ευχαριστούμε Λευτέρη. Θερμά συγχαρητήρια!», ανέφερε o Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτ...

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του ελληνικού λαού στις επόμενες Eθνικές Eκλογές

Επίθεση στον Πρωθυπουργό και στις κυβερνητικές πολιτικές εξαπέλυσε από την Πρέβεζα ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Η Νέα Δημοκρατία πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη και αυτό που το...

Φόρτωση άρθρων...