Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Καρδίτσα: Αιφνίδιος θάνατος 40χρονης – Κατέρρευσε ενώ περπατούσε

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Καρδίτσα ο αιφνίδιος θάνατος μίας 40χρονης γυναίκας, η οποία κατέρρευσε στον δρόμο και έχασε την ζωή της, το βράδυ της Δευτέρας.

Η 40χρονη περπατούσε μαζί με τον σύζυγό της σε δρόμο κοντά στο 2ο Λύκειο, όταν ξαφνικά κατέρρευσε και έπεσε στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα alithianews.gr.

Έντρομος ο σύζυγός της προσπάθησε να της δώσει τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε ασθενοφόρο. Η 40χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, πιθανόν, ο θάνατος της 40χρονης οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα για νεκροψία-νεκροτομή.

Η 40χρονη καταγόταν από την Γιάννουλη Λάρισας, ενώ διέμενε με τον σύζυγό της στον Πρόδρομο Καρδίτσας. Με τις πρόσφατες πλημμύρες, είχε πέσει το σπίτι τους και φιλοξενούνταν σε συγγενικό τους πρόσωπο. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σέρρες: Ιερόσυλος μπήκε σε εκκλησία, έκλεψε το παγκάρι, εικόνες και σταυρούς, αλλά συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός 58χρονου για κλοπή προχώρησαν χθες το πρωί αστυνομικοί του τμήματος Βισαλτίας. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μια ώρα νωρίτερα, την ίδια ημέρα, ο 58χρ...

Φόρτωση άρθρων...